Home
 Contact
 
 Producten bestellen
 Nieuws
 
 Gezond Ontbijt
 Afslanken
 Aankomen
 Gewichtsbeheersing
 Supplementen
 Gezond snoep
 Sportvoeding
 
 Herbal Aloe
 SKIN
 
 Bereken uw BMI
 Shake Recepten
 
 Herbalife
 Zakelijke Kans
 Disclaimer
 Privacy
 
AANKOMEN
 
Vaak wordt aan overgewicht meer aandacht gegeven dan aan ondergewicht.

Dat is niet terecht, daar ondergewicht ook degelijk aandacht verdient. 

Krijgt u alle essentiële vitaminen en mineralen binnen in plaats van verkeerde vetten en suikers? Een teveel aan inname van vetten en suikers kan leiden tot vermoeidheids-verschijnselen. Daardoor kunt u zich slap en moe voelen. En is dat het gewenste resultaat?

Natuurlijk kan ondergewicht verschillende oorzaken hebben, maar een gezonde voeding in combinatie met voldoende rust en ontspanning is altijd een goede basis. Een goede voeding geeft u meer weerstand, helpt u zich sterker en vitaler te voelen, en geeft meer energie. Kortom, het dient meerdere doelen. Zo kunt u aankomen, maar tegelijk zich meer energiek en goed voelen.

Aankomen is een goede zaak indien u last heeft van ondergewicht, of gewoon wat "dikker" zou willen worden. Maar dan wel op een verantwoorde manier. Daarom hebben wij voor u een aantal Herbalife producten geselecteerd, die u hierbij helpen. Om aan te komen eet u na iedere maaltijd een heerlijke shake (dus 3x per dag) en u zorgt ervoor dat u niet minder van uw dagelijkse maaltijden eet.

 
Herbalife 3 Dagen Probeer Pakket - 3 Day Try-Out
Bestellen (Prijs op aanvraag)
Altijd al eens Herbalife willen proberen? Wij bieden iedereen de kans om de voedingsshake te proeven en in uw keukenkast te hebben. Met het '3 Day Try Out Proefpakket' kunt u gedurende drie dagen Herbalife uitproberen en testen. Na dit proefpakket is het uiteraard aan u om te beslissen of de Herbalife producten bij uw levensstijl en doelen passen of niet.
 
Herbalife Formule 1 shake Frambozen Blauwe Bes
Bestellen (Prijs op aanvraag)
Een heerlijke, evenwichtige maaltijd die een uitstekende balans biedt van hoogwaardige proteÔnen, vezels, essentiŽle voedingsstoffen en toegevoegde plantaardige stoffen en kruiden. De nummer 1 maaltijdvervangende shake in de wereld. F1 shakes hebben mensen over de hele wereld geholpen om hun gewichtbeheersingsdoelen te behalen. Ga vandaag nog aan de slag met uw doelen! Ondersteund door wetenschap: Klinische studies tonen aan dat dagelijks gebruik van maaltijdvervangende shakes, als onderdeel van een energiebeheerst dieet, effectief is voor gewichtsbeheersing, in combinatie met voldoende beweging. Caloriebeheerst: ongeveer 221 kcal per portie. 
Rijk aan proteÔne uit zuivel en soja (18g per portie), Formula 1 shakes zijn een geweldige optie als u magere spiermassa op wilt bouwen tijdens uw sport. Een F1 shake is snel te bereiden en daardoor een handig alternatief op een calorierijk ontbijt, lunch of diner. Bevat 23 essentiŽle vitaminen en zonder kunstmatige zoetstoffen. 
Bevat meer dan 3g vezels. Geschikt voor vegetariŽrs. 
 
BEGIN MET ONZE HERBALIFE BASIS PRODUCTEN:
Bestellen (Prijs op aanvraag)
FORMULE 1 VOEDINGSSHAKE

Speciale samenstelling met 9 gram superieure soja-proteÔne (bij toevoeging aan halfvolle melk is dit zelfs 19 tot 21 gram). Formule 1 kan u op weg helpen om uw gewicht-beheersingsdoel te realiseren. Er zitten vitaminen en mineralen in, waaronder de belangrijke antioxidanten vitaminen C en E. Bevat ook alle essentiŽle aminozuren die uw lichaam nodig heeft voor echt welzijn. Samengesteld uit hoogwaardig soja-eiwit. Verkrijgbaar in de smaken: Cookies and Cream, Vanille, Chocolade, Tropical Fruit, Cappuccino en Aardbei.

Bestellen (Prijs op aanvraag)
FORMULE 1 VOEDINGSSHAKE VRIJ VAN

Formule 1 Vrij Van vervaardigd zonder gluten, lactose of soja, zodat u ook de populairste productreeks van Herbalife kunt gebruiken. Verkrijg alle voedingsstoffen die u nodig heeft, in een heerlijke vanillesmaak. Krijg de voedingsstoffen die u nodig heeft – zonder gluten, lactose en soja. Effectiviteit aangetoond door wetenschappelijke studies. Verzadigend: Bevat erwtproteÔne en koolhydraten op plantaardige basis die u langer een verzadigd gevoel geven en uw energie op peil houden. - Voedzaam: bevat vezels en al het goede uit 22 essentiŽle vitaminen en mineralen.

Bestellen (Prijs op aanvraag)
FORMULE 2 MULTIVITAMINEN COMPLEX

Stress, verkeerde eetgewoonten en de aanslagen door luchtvervuiling kunnen er samen de oorzaak van zijn dat uw lichaam te weinig voedingsstoffen binnen krijgt. Dat kan tot gevolg hebben dat u zich moe voelt, al gauw lusteloos en zwak wordt en problemen krijgt om overgewicht de baas te worden. Formule 2 biedt u nu een royaler assortiment vitaminen en mineralen, aangevuld met een selectie van kruiden die samen een perfecte aanvulling zijn op de voedingskracht van Formule 1.

Bestellen (Prijs op aanvraag)
VEZEL EN KRUIDENTABLETTEN

Als u producten voor gewichtsbeheersing gebruikt is de kans groot dat u te weinig vezels eet. De vezel- en kruidentabletten zijn vooral ontwikkeld om te helpen bij een verantwoorde en veilige gewichtsbeheersing door extra voedingsvezel te leveren. Daardoor blijft het voedsel minder lang in het lichaam en worden gif- en afvalstoffen sneller afgevoerd.

 

Herbalife wordt gepersonaliseerd, dat wil zeggen op maat gemaakt voor uw eigen lichaamsbouw en constitutie. Het biedt u een uitgebalanceerd complex van eiwitten en koolhydraten voor een optimale gewichtsbeheersing.

 
Wilt u kennismaken met onze producten? Neem dan contact met ons op!
 
Naar boven

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Copyright 2006 / 2017 Gezondmooienfit.nl    All Rights Reserved.