Home
 Contact
 
 Producten bestellen
 Nieuws
 
 Gezond Ontbijt
 Afslanken
 Aankomen
 Gewichtsbeheersing
 Supplementen
 Gezond snoep
 Sportvoeding
 
 Herbal Aloe
 SKIN
 
 Bereken uw BMI
 Shake Recepten
 
 Herbalife
 Zakelijke Kans
 Disclaimer
 Privacy
 
AFSLANKEN
 
Herbalife 3 Dagen Probeer Pakket - 3 Day Try-Out
Bestellen (Prijs op aanvraag)
Altijd al eens Herbalife willen proberen? Wij bieden iedereen de kans om de voedingsshake te proeven en in uw keukenkast te hebben. Met het '3 Day Try Out Proefpakket' kunt u gedurende drie dagen Herbalife uitproberen en testen. Na dit proefpakket is het uiteraard aan u om te beslissen of de Herbalife producten bij uw levensstijl en doelen passen of niet.
 
Herbalife; een verantwoorde manier om je ideale gewicht te behalen!
Gaan voor de allerhoogste kwaliteit.
 
 
Gewicht verliezen gaat als volgt:

Je vervangt 2 maaltijden door een Formule 1 shake (Formule 1 is een voedingsshake, caloriearm, een uitgebalanceerde maaltijd in poedervorm, die je door je favoriete drank mengt). De derde maaltijd eet je een - niet te vette uitgebalanceerde kleurrijke - warme maaltijd of lunch.

Na elke maaltijd gebruik je 2 vezel en kruidentabletten. Vezel en kruidentabletten zorgen ervoor dat je darmen gereinigd worden van alle gif-en afvalstoffen, zodat de voedingsstoffen uit Formule 1 goed opgenomen kunnen worden. Door deze combinatie zul je je fitter en energieker gaan voelen!

 
Gepersonaliseerde proteÔne:
Met Herbalife ben je op elk moment en waar je ook bent verzekerd van shakes met de kracht van soja-eiwit en goede koolhydraten. Voeg er de juiste hoeveelheid Formule 3 Personalised ProteÔne Poeder aan toe om elke dag te voorzien in je eigen behoefte aan proteÔne, en mix het geheel in halfvolle melk. Als je het zo doet zorgen Formule 1 en 3 ervoor dat je de ideale hoeveelheid snelwerkende proteÔne uit wei en de langzaam werkende proteÔne uit soja binnenkrijgt. Als je elke dag de bij je lichaam passende hoeveelheid proteÔne opneemt, zal dit je hongergevoel beteugelen en tegelijk zorgen dat je vetvrije massa in stand blijft. Ons Formule 2 Multivitaminencomplex is speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van de Formule’s 1 en 2 en geven je extra vitaminen en mineralen. Geniet naast de smakelijke shakes ook van onze eiwitrijke tussendoortjes om zo veilig de dag door te komen!
 
Gepersonaliseerde gewichtsbeheersing. Voor de beste resultaten.
Je drinkt per dag 1Ĺ tot 2 liter water, zodat je lichaam de afvalstoffen weg kan spoelen. Een goede aanvulling hierop is kruidendrank, waardoor je je nůg energieker zult voelen, en deze drank versnelt de stofwisseling! Deze lekkere drank die ook in verschillende smaken te koop is, mag je als "water" meetellen. Alle andere dranken, zoals frisdranken, thee en koffie mag je niet meetellen.
 
Op gewicht blijven gaat als volgt:
Je vervangt 1 maaltijd door een Formule 1 shake en na elke maaltijd gebruik je 2 vezel en kruidentabletten, eventueel aangevuld met de kruidendrank. Met dit programma zul je je ook lekker energiek blijven voelen.
 

Begin aan Herbalife met QuickStart - Val af in stijl!

Zet uw gewichtsbeheersing op de rails met dit persoonlijke programma. Het pakket bevat Formule 1, dat kan helpen u van ongewenste kilo's te verlossen, Formule 2 Multivitaminencomplex, Formule 3 Personalised Protein Poeder en Vezel- en kruidentabletten. U kunt bij uw QuickStart programma kiezen uit de volgende verpakkingen: de leuke Herbalife draagtas of een stevige doos.

De kern van wat Herbalife u te bieden heeft is een uitgebalanceerde benadering van gewichtsbeheersing en bestaat uit heerlijke shakes, tussendoortjes en supplementen. Met Herbalife begint goede voeding. Vanaf dit punt zullen we uw persoonlijke oplossing samenstellen. Met behulp van specifieke producten komen we tot een gepersonaliseerde aanpak en een evenwichtig eetplan dat meer vitaliteit, een betere gezondheid en extra energie beoogt.

Bestellen (Prijs op aanvraag)

Formule 1 voedingsshake - Levert u de essentiŽle vitaminen en mineralen

Speciale samenstelling met 9 gram superieure soja-proteÔne (bij toevoeging aan halfvolle melk is dit zelfs 19 tot 21 gram). Formule 1 kan u op weg helpen om uw gewichtbeheersingsdoel te realiseren. Er zitten vitaminen en mineralen in, waaronder de belangrijke antioxidanten vitaminen C en E. Bevat ook alle essentiŽle aminozuren die uw lichaam nodig heeft voor echt welzijn. Samengesteld uit hoogwaardig soja-eiwit. Formule 1 is verkrijgbaar in de smaken: Cookies and Cream, Vanille, Chocolade, Tropical Fruit, Cappuccino en Aarbei. Bus 550g of 1 portie zakjes.

Bestellen (Prijs op aanvraag)
FORMULE 1 VOEDINGSSHAKE VRIJ VAN

Formule 1 Vrij Van vervaardigd zonder gluten, lactose of soja, zodat u ook de populairste productreeks van Herbalife kunt gebruiken. Verkrijg alle voedingsstoffen die u nodig heeft, in een heerlijke vanillesmaak. Krijg de voedingsstoffen die u nodig heeft – zonder gluten, lactose en soja. Effectiviteit aangetoond door wetenschappelijke studies. Verzadigend: Bevat erwtproteÔne en koolhydraten op plantaardige basis die u langer een verzadigd gevoel geven en uw energie op peil houden. - Voedzaam: bevat vezels en al het goede uit 22 essentiŽle vitaminen en mineralen.

Bestellen (Prijs op aanvraag)
 
Herbalife Formule 1 shake Frambozen Blauwe Bes
Bestellen (Prijs op aanvraag)
Een heerlijke, evenwichtige maaltijd die een uitstekende balans biedt van hoogwaardige proteÔnen, vezels, essentiŽle voedingsstoffen en toegevoegde plantaardige stoffen en kruiden. De nummer 1 maaltijdvervangende shake in de wereld. F1 shakes hebben mensen over de hele wereld geholpen om hun gewichtbeheersingsdoelen te behalen. Ga vandaag nog aan de slag met uw doelen! Ondersteund door wetenschap: Klinische studies tonen aan dat dagelijks gebruik van maaltijdvervangende shakes, als onderdeel van een energiebeheerst dieet, effectief is voor gewichtsbeheersing, in combinatie met voldoende beweging. Caloriebeheerst: ongeveer 221 kcal per portie. 
Rijk aan proteÔne uit zuivel en soja (18g per portie), Formula 1 shakes zijn een geweldige optie als u magere spiermassa op wilt bouwen tijdens uw sport. Een F1 shake is snel te bereiden en daardoor een handig alternatief op een calorierijk ontbijt, lunch of diner. Bevat 23 essentiŽle vitaminen en zonder kunstmatige zoetstoffen. 
Bevat meer dan 3g vezels. Geschikt voor vegetariŽrs. 
Formule 1 Evenwichtige maaltijdvervangende reep!
Wanneer u onderweg bent hoeft u zich nooit meer zorgen te maken dat u een evenwichtige en smakelijke maaltijd mist. De handige Formula 1 Evenwichtige Maaltijdreep is uitgebalanceerd en smaakvol. De Formula 1 Evenwichtige Maaltijdreep levert u onderweg de essentiŽle voedingsstoffen die u nodig heeft in de vorm van een evenwichtige maaltijd.
Bestellen (Prijs op aanvraag)

Formule 2 Complex voor elke dag, voor langdurig welzijn

Stress, verkeerde eetgewoonten en de aanslagen door luchtvervuiling kunnen er samen de oorzaak van zijn dat uw lichaam te weinig voedingsstoffen binnen krijgt. Dat kan tot gevolg hebben dat u zich moe voelt, al gauw lusteloos en zwak wordt en problemen krijgt om overgewicht de baas te worden. Formule 2 biedt u nu een royaler assortiment vitaminen en mineralen, aangevuld met een selectie van kruiden die samen een perfecte aanvulling zijn op de voedingskracht van Formule 1. EssentiŽle voedingsstoffen en antioxidanten om u elke dag lekker en vitaal te voelen.

Bestellen (Prijs op aanvraag)

Formule 3 - Een hoogwaardig proteÔnesupplement

Uw lichaam heeft elke dag een bepaalde hoeveelheid eiwit nodig om op kracht te blijven. Jammer genoeg bevatten tal van eiwitbronnen, zoals vlees, kaas en noten, ook veel ongewenst vet en veel calorieŽn. Formule 3 Personalised Protein Poeder is een makkelijke, vetvrije vorm om het eiwit uit uw voedsel aan te vullen, zodat u strak en fit blijft. Verbetert de opname van eiwit, passend bij uw persoonlijke behoefte. Houdt de vetvrije massa van de spieren intact, wat ten goede komt aan het stofwisselingsproces en zorgt voor een betere verbranding van calorieŽn. Bevat hoogwaardige soja- en weiproteÔne.

Bestellen (Prijs op aanvraag)

Vezel en kruiden - stimuleren het spijsverteringsstelsel

Als u producten voor gewichtsbeheersing gebruikt is de kans groot dat u te weinig vezels eet. De vezel- en kruidentabletten zijn vooral ontwikkeld om te helpen bij een verantwoorde en veilige gewichtsbeheersing door extra voedingsvezel te leveren. Daardoor blijft het voedsel minder lang in het lichaam en worden gif- en afvalstoffen sneller afgevoerd.

 
Supplementen:
Bestellen (Prijs op aanvraag)
Thermojeticsģ Instant Kruidendrank*
GEEF UW DAG MEER VITALITEIT … MET HERBALIFE'S KRUIDENDRANKEN

Begint u uw dag graag met een vliegende start? Waarom zou u dan niet uw gebruikelijke kop koffie inwisselen voor een alternatief met weinig calorieŽn en slechts eenderde van de hoeveelheid cafeÔne! Verkrijgbaar in vier heerlijke smaken. Deze opwekkende drank is een traktatie op elk moment van de dag. *Bevat cafeÔne. Original smaak of Fruitsmaken: Citroen, Framboos en Perzik.

 
De route naar optimale voeding

Het bereiken van uw streefgewicht is de eerste stap naar optimaal welzijn. En met zo’n kwart eeuw ervaring in het helpen van mensen om hun gewicht onder controle te brengen, kan Herbalife ook voor u de weg uitstippelen naar optimaal welzijn door u te helpen overgewicht voorgoed de pas af te snijden. Dat is dus welzijn!

Misschien voelt u zich in goede conditie, maar dat wil niet zeggen dat u ook in de hoogste staat van welzijn verkeert. Bij de voortdurende stress als gevolg van de hoge eisen die het tegenwoordige hectische bestaan aan mensen stelt, kan het vaak lastig zijn om de variŽteit van gezond voedsel te eten die uw lichaam nodig heeft. Of u nu uw figuur wilt verbeteren, u ontspannen wilt voelen of een meer jeugdig uiterlijk wenst – u kunt dit (en nog veel meer) verwezenlijken met behulp van Herbalife.

 

Neem voor een lichaamsanalyse en voedingsadvies contact op met:

 
GEZOND MOOI EN FIT
Tina & Simon Plooijer
Onafhankelijk Herbalife Members - Welzijns Coaches

Telefoon 075-6841852

E-mail: info@gezondmooienfit.nl

 

Herbalife Gewichtsbeheersing Programma Verklaring

"Alle verwijzingen naar gewichtscontrole hebben betrekking op het Herbalife Gewichtsbeheersing Programma dat onder andere een evenwichtig dieet, regelmatige lichaamsbeweging, voldoende water en rust omvat."

Herbalife producten hebben vrijwel voor iedereen effect. Wel kan het resultaat van persoon tot persoon verschillen. De ervaringen van de mensen op deze site zijn van toepassing op de desbetreffende personen, en bieden geen garantie dat u dezelfde resultaten zal behalen, noch dat zij typerend zijn voor een ieder die de producten gebruikt. Personen die medicijnen gebruiken adviseren wij eerst een arts te raadplegen.

“Results not Typical”  

 
Naar boven

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Copyright 2006 / 2017 Gezondmooienfit.nl    All Rights Reserved.  

Herbalife logo's, de naam, foto's en productverwijzingen zijn exclusief eigendom van Herbalife International.