Home
 Contact
 
 Producten bestellen
 Nieuws
 
 Gezond Ontbijt
 Afslanken
 Aankomen
 Gewichtsbeheersing
 Supplementen
 Gezond snoep
 Sportvoeding
 
 Herbal Aloe
 SKIN
 
 Bereken uw BMI
 Shake Recepten
 
 Herbalife
 Zakelijke Kans
 Disclaimer
 Privacy
 

 

 

DISCLAIMER
 

Herbalife producten hebben vrijwel voor iedereen effect. Wel kan het resultaat van persoon tot persoon verschillen. De ervaringen van de mensen op deze site zijn van toepassing op de desbetreffende personen, en bieden geen garantie dat u dezelfde resultaten zal behalen, noch dat zij typerend zijn voor een ieder die de producten gebruikt. Personen die medicijnen gebruiken adviseren wij eerst een arts te raadplegen. Bij gebruik van Thermo Complete door kinderen, zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en personen met hoge bloeddruk of hart- en vaataandoeningen raadpleeg uw arts.

Copyright 
Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming. Deze site is bestemd voor eigen of intern gebruik van onze klanten, waarbij het niet is toegestaan de site te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen van een enkele hardcopy. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van Gezond Mooi en Fit is het niet toegestaan deze site op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk. 

Merken 
Alle woord- en beeldmerken op deze site zijn eigendom van HERBALIFE International, tenzij anders aangegeven. Zonder schriftelijke toestemming van HERBALIFE International is het niet toegestaan gebruik te maken van deze merken of merknamen. 

Aansprakelijkheid 
Deze site is bestemd voor het verstrekken van informatie aan onze klanten. Wij hebben de inhoud van deze site met de grootst mogelijke zorg samengesteld, maar kunnen geen garanties geven met betrekking tot de aard of de inhoud van de informatie op deze site.

Wij zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Het is niet toegestaan deze site te framen. Wij achten ons niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de toegang tot of de informatie op enige site die is verbonden/gelinkt van of naar deze site. 

Herbalife Weight Management Programme Statement (WMP Statement)“All weight loss claims refer to the Herbalife Weight Management Programme which includes, amongst other things, a balanced diet, regular exercise, an adequate daily fluid intake and appropriate rest” 

The B/O statement is as follows: “Although the provider of the business opportunity is Herbalife International (Netherlands) B.V., Postbus 5017, 5800 GA Venray, The Netherlands these materials are prepared and distributed by independent distributors  Goods sold are nutrition, personal care and cosmetic products. Transactions are effected by participants as principals.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Copyright 2006 / 2017 Gezondmooienfit.nl    All Rights Reserved.