Home
 Contact
 
 Producten bestellen
 Nieuws
 
 Gezond Ontbijt
 Afslanken
 Aankomen
 Gewichtsbeheersing
 Supplementen
 Gezond snoep
 Sportvoeding
 
 Herbal Aloe
 SKIN
 
 Bereken uw BMI
 Shake Recepten
 
 Herbalife
 Zakelijke Kans
 Disclaimer
 Privacy
 

 

GEWICHTSBEHEERSING
 

Herbalife's Quikstart is het beste gewichtsbeheersings-progamma. Het helpt u zonder noemenswaardige beperkingen uw gewicht onder controle te krijgen. Het is een simpel plan voor veilige en duurzame gewichtsbeheersing.

De gewichtsbeheersings-pogramma's bestaan uit een evenwichtige hoogwaardige prote´ne rijke voeding die zorgt voor snelle energie-opname. Niet meer dat eindeloze tellen van calorieŰn of het moeten laten staan van uw favoriete maaltijden. Het geheim zit in het feit dat u wel alle benodigde stoffen binnen krijgt, geen honger lijdt, meer vet gaat verbranden en dus kilo's gaat afvallen. Andersom kan ook, wanneer u alle maaltijden blijft hanteren in combinatie met de Herbalife« producten zult kilo's kunnen aankomen. Vandaar dat men binnen Herbalife spreekt over gewichtbeheersing.

Herbalife wordt gepersonaliseerd, dat wil zeggen op maat gemaakt voor uw eigen lichaamsbouw en constitutie. Het biedt u een uitgebalanceerd complex van eiwitten en koolhydraten voor een optimale gewichtsbeheersing.

 
Bestellen (Prijs op aanvraag)
 
Prote´ne drank poeder
Bestellen (Prijs op aanvraag)
Prote´ne Drankmix is een geweldige manier om u te helpen uw dagelijkse prote´ne inname te verhogen. Prote´ne staat bekend als de bouwsteen van het leven. Het is essentieel voor de goede functie van de cellen en voor de groei en het herstel van het weefsel. Ons lichaam kan prote´ne niet opslaan, dus is het van belang dat we dagelijks genoeg prote´ne eten. Gebruik:
- Mix twee eetlepels (28g) Prote´ne Drankmix poeder met 250ml koud water om te drinken als tussendoortje.
- Wanneer het met uw favoriete shake gemaakt wordt, kunt u simpelweg een eetlepel (14g) toevoegen aan twee lepels van uw Formula 1 shake met 250ml koud water.
 
Herbalife Formule 1 shake Frambozen Blauwe Bes
Bestellen (Prijs op aanvraag)
Een heerlijke, evenwichtige maaltijd die een uitstekende balans biedt van hoogwaardige prote´nen, vezels, essentiŰle voedingsstoffen en toegevoegde plantaardige stoffen en kruiden. De nummer 1 maaltijdvervangende shake in de wereld. F1 shakes hebben mensen over de hele wereld geholpen om hun gewichtbeheersingsdoelen te behalen. Ga vandaag nog aan de slag met uw doelen! Ondersteund door wetenschap: Klinische studies tonen aan dat dagelijks gebruik van maaltijdvervangende shakes, als onderdeel van een energiebeheerst dieet, effectief is voor gewichtsbeheersing, in combinatie met voldoende beweging. Caloriebeheerst: ongeveer 221 kcal per portie. 
Rijk aan prote´ne uit zuivel en soja (18g per portie), Formula 1 shakes zijn een geweldige optie als u magere spiermassa op wilt bouwen tijdens uw sport. Een F1 shake is snel te bereiden en daardoor een handig alternatief op een calorierijk ontbijt, lunch of diner. Bevat 23 essentiŰle vitaminen en zonder kunstmatige zoetstoffen. 
Bevat meer dan 3g vezels. Geschikt voor vegetariŰrs. 
Formule 1 Evenwichtige maaltijdvervangende reep!
Wanneer u onderweg bent hoeft u zich nooit meer zorgen te maken dat u een evenwichtige en smakelijke maaltijd mist. De handige Formula 1 Evenwichtige Maaltijdreep is uitgebalanceerd en smaakvol. De Formula 1 Evenwichtige Maaltijdreep levert u onderweg de essentiŰle voedingsstoffen die u nodig heeft in de vorm van een evenwichtige maaltijd.

Meer informatie >>>>>

Bestellen (Prijs op aanvraag)
FORMULE 1 VOEDINGSSHAKE VRIJ VAN

Formule 1 Vrij Van vervaardigd zonder gluten, lactose of soja, zodat u ook de populairste productreeks van Herbalife kunt gebruiken. Verkrijg alle voedingsstoffen die u nodig heeft, in een heerlijke vanillesmaak. Krijg de voedingsstoffen die u nodig heeft – zonder gluten, lactose en soja. Effectiviteit aangetoond door wetenschappelijke studies. Verzadigend: Bevat erwtprote´ne en koolhydraten op plantaardige basis die u langer een verzadigd gevoel geven en uw energie op peil houden. - Voedzaam: bevat vezels en al het goede uit 22 essentiŰle vitaminen en mineralen.

 
Wilt u kennismaken met onze producten? Neem dan contact met ons op!
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Copyright 2006 / 2017 Gezondmooienfit.nl    All Rights Reserved.