Home
 Contact
 
 Producten bestellen
 Nieuws
 
 Gezond Ontbijt
 Afslanken
 Aankomen
 Gewichtsbeheersing
 Supplementen
 Gezond snoep
 Sportvoeding
 
 Herbal Aloe
 SKIN
 
 Bereken uw BMI
 Shake Recepten
 
 Herbalife
 Zakelijke Kans
 Disclaimer
 Privacy
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HERBALIFE
 
Herbalife International
Herbalife International werd opgericht in 1980, het is het eerste bedrijf in de welzijnsindustrie dat gewijd is aan het vereenvoudigen van een gezonde levensstijl. Het Herbalife van vandaag heeft een globaal bereik met miljoenen Distributeurs in meer dan 90 landen. De kwaliteitsproducten van Herbalife hebben ervoor gezorgd dat welzijn een heel leven lang binnen het bereik komt van mensen overal ter wereld.
 
 
 
Een van de eerste bedrijven!
Herbalife is als één van de eerste bedrijven begonnen met het produceren van gewichts-beheersingsproducten in poedervorm. Tegenwoordig is Herbalife een uitermate succesvolle onderneming die reeds actief is in 87 landen over de hele wereld! Vanaf het prille begin heeft Herbalife International (Netherlands) BV voor haar producten gebruik gemaakt van de fijnste kruiden en plantaardige stoffen. Het team dat verantwoordelijk is voor Herbalife Netherlands BV’s research & development heeft wetenschap en natuur gebundeld, om zo absolute topproducten op het gebied van voeding te kunnen aanbieden, ideaal voor elke levensfase. Of u nu bezig bent te proberen uw gewicht onder controle te krijgen of uw eetpatroon wilt verbeteren of er op uw best uit wilt zien met behulp van de producten voor persoonlijke verzorging - Herbalife heeft echt voor iedereen iets te bieden.
 
Scientific Advisory Board (SAB)
Herbalife heeft een eigen Scientific Advisory Board (SAB) die erop gericht is de voedingswetenschap verder te ontwikkelen. Leden van de SAB verrichten baanbrekende onderzoek naar het gebruik van pharmafood voor gewichtbeheersing en verbetering van de gezondheid in het algemeen. Hun expertise leidt tot productinnovatie en positioneert Herbalife op de voorgrond van de welzijnsindustrie. De Board bestaat uit voorzitter, Dr. David Heber, hoofd van het Center for Human Nutrition van de Universiteit van Californië, Los Angeles; en Dr. Louis Ignarro, winnaar van de Nobelprijs voor Physiologie in 1998†.
 
In 2004 lanceert Herbalife ShapeWorks™ en gaat naar de beurs.
Herbalife brengt het revolutionaire gewichtbeheersingsprogramma ShapeWorks™ op de markt met ondersteuning van vooraanstaande wetenschappers op het gebied van gewichtsbeheersing. Het is het grootste corporate initiatief tot nu toe dat de weg plaveit voor ongekend groot succes. Het jaar eindigt met Herbalife’s beursgang.
 
Family Foundation
De Herbalife Family Foundation werd in het leven geroepen om kansarme kinderen te helpen via verschillende organisaties; werkzaam op lokaal, nationaal en internationaal niveau. Tot de organisaties die door de Herbalife Family Foundation worden gesteund, behoren:
  • National Society for the Prevention of Cruelty to Children (UK)
  • German Child Cancer Foundation (Duitsland)
  • Gujarat earthquake via CRY and SOS Village, Bangalore (Indië)
  • ACCH Dunblane, Schotland
  • Children’s Medical Research, Inc.
  • Save the Children, Kosovo Emergency Fund
  • Homestart (Rusland)
  • Het St Nicholas Hospice project via het Save the Children fund (Zuid Afrika)
En nog vele andere…
De Herbalife Family Foundation’ blijft zoeken naar nieuwe en geschikte partners om zich gezamenlijk in te zetten voor het goede doel.
 
Vereniging Directe Verkoop
Als lid van de Vereniging directe Verkoop (VDV) hanteert Herbalife Netherlands BV niet alleen haar eigen ethische code maar ook de VDV gedragscode. Alle Herbalife Netherlands BV producten worden verkocht met een 30 dagen geld-terug-garantie.
 
Naar boven

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Copyright 2006 / 2017 Gezondmooienfit.nl    All Rights Reserved.