Home
 Contact
 
 Producten bestellen
 Nieuws
 
 Gezond Ontbijt
 Afslanken
 Aankomen
 Gewichtsbeheersing
 Supplementen
 Gezond snoep
 Sportvoeding
 
 Herbal Aloe
 SKIN
 
 Bereken uw BMI
 Shake Recepten
 
 Herbalife
 Zakelijke Kans
 Disclaimer
 Privacy
 

ZAKELIJKE KANS

 

Herbalife Onafhankelijk member worden!
Bent u op zoek naar een mogelijkheid om op een gezonde wijze uw gewicht te beheersen en gelijk bij te verdienen?
 

  

Lees verder en ontdek waarom DIT het goede moment is om Herbalife member te worden…

Begin vandaag met succesvol te zijn! Succes is niets anders dan een gemoedstoestand. U knt het! U hoeft alleen maar de kans te krijgen om ervoor te kunnen kiezen.

 

Verdiep u eens in de mogelijkheden om met Herbalife zaken te doen.
Een unieke gelegenheid om aan de slag te gaan – helemaal voor uzelf…

 

Herbalife is een concept van directe verkoop dat u en uw team meer winst kan opleveren. Denk u eens in hoe het is om het vermogen te hebben andere mensen te laten slagen. Stel u voor wat een fijn gevoel het is om verschil te kunnen maken in het welzijn en de inkomen van tientallen, honderden, of zelfs duizenden mensen. En bedenk wat het voor u zou betekenen als u mannen en vrouwen op hun eigen weg naar succes zou kunnen leiden!

Herbalife Member Pakket, bestel hem nu bij ons.

 
Redenen voor Succes…
Al 37 jaar biedt Herbalife een heel directe en eerlijke benadering van gewichtsbeheersing en welzijn, die het leven van miljoenen mensen ingrijpend heeft verbeterd.
Herbalife is vertegenwoordigd in 90 landen over de gehele wereld en dit aantal wordt
voortdurend uitgebreid.
Herbalife is een onderneming met een omzet in 2015 van $ 5 miljard en laat een ononderbroken groei zien.
Lid van de Direct Selling Association (DSA) in talloze landen.
Herbalife heeft haar eigen Wetenschappelijke Adviesraad die bestaat uit de meest prominente wetenschappers op het gebied van voeding en die eraan bijdraagt dat producten van ultieme
kwaliteit kunnen worden geproduceerd.
Ons succes is bovenal te danken aan onze fantastische producten en de persoonlijke service. Een niet te evenaren dienstverlening waarom onze Onafhankelijke Distributeurs bekend staan.

 

De Zakelijke Mogelijkheden van Herbalife: het zijn w mogelijkheden!

Hebt u er ooit van gedroomd thuis uw zaak op te bouwen, meer vrije tijd te hebben
voor uw gezin, de gelegenheid te hebben om internationale reizen te maken en uw
persoonlijkheid volop te kunnen ontplooien?

 

Herbalife kan u dat alles bieden met een eerlijke zakelijke kans.

 

■ U kunt nu eigen baas worden, ook zonder enige ervaring!
■ Uw investering is minimaal, maar alles waarmee u uw eigen business kunt beginnen!
■ U organiseert uw tijd zoals het u uitkomt!

 
Alles draait om uw inzet:u krijgt eruit wat u erin stopt.
U krijgt professionele ondersteuning in de vorm van een groot aantal zakelijke hulpmiddelen, 24-uurs online training, begeleiding, ervaring en directe training door uw sponsor en uw organisatie.
En tot slot de onmisbare steun van uw eigen enthousiasme en vastbeslotenheid. Voeg daaraan toe dat u volledig wordt gedragen door onze internationale verkoopcentra, walk-in centra en professionele bestelprocedures, dan weet u dat u van meet af aan deel uitmaakt van een miljardenbedrijf!

 

De “pluspunten” van Herbalife:
Een distributeur die zijn distributeurschap beindigt mag zijn resterende producten en verkoopmaterialen terugsturen voor terugkoop, indien de producten niet langer dan 12 maanden geleden van Herbalife zijn gekocht.
Als een distributeur binnen de 90 dagen na zijn aanvraag beslist om zijn distributeurschap op te zeggen, moet de sponsor de waarde van de teruggegeven producten van zijn distributeurskit terug betalen.
De kandidaat beschikt over een bedenktijd van 7 dagen om af te zien van de aankoop van de Distributeurskit, gerekend vanaf de datum waarop hij de kit heeft gekocht.

 

De populariteit van Gewichtsbeheersing

 

Het wereldwijd opdoemende probleem van overgewicht haalt tegenwoordig alle
krantenkoppen.

 

Dit is uw kans om het verschil te maken…

In de laatste 35 jaar heeft Herbalife het verschil gemaakt, door mensen bij te brengen hoe cruciaal goede voeding is en door redelijk geprijsde en doeltreffende gewichts-beheersingsoplossingen aan te dragen. Nu overgewicht n van de belangrijkste maatschappelijke thema’s is geworden, biedt Herbalife u een opwindende gelegenheid om zelf een zaak op te bouwen met de hulp van de meest toonaangevende speler in de markt van goede voeding.
 
Herbalife kan u ook helpen uw business op te bouwen met een assortiment sublieme producten voor Uitwendige Voeding – voedingsproducten voor de persoonlijke verzorging, voor uw huid en haar.
 
Deze producten vormen een ijzersterke zakelijke kans!

Schoonheid en persoonlijke verzorging zijn voor veel mensen heel belangrijk in hun leven. Kijkt u alleen maar eens rond in de gemiddelde badkamer of douchecel. Hoeveel verschillende flacons, flessen en potjes staan er niet, met shampoo, conditioners en huidverzorgingsproducten?

 
GA EENS NA HOEVEEL VAN DEZE MENSEN UW DOELGROEP ZIJN!
Dus of u nu alle Herbalife producten wilt verkopen of u zich liever specialiseert, bijvoorbeeld in gewichtsbeheersing, voedingssupplementen, persoonlijke verzorging: de keus is aan u. Bij Herbalife kunt u vanaf uw eerste dag als Distributeur van het complete assortiment profiteren!
Nu u hierboven iets heeft gezien van de zakelijke mogelijkheden van Herbalife, weet u ook hoe u elke dag het verschil kunt maken en mensen een betere levenskwaliteit kunt bieden, terwijl u tegelijk uw eigen leven kunt verbeteren!
Bedenk hoe het zal voelen om financieel onafhankelijk en welvarend te zijn. Te kunnen kiezen hoe u wilt leven. Stel u voor hoe het is om vanuit huis uw zaak te ontwikkelen en meer tijd te kunnen doorbrengen met de mensen die u lief zijn.
 
De zakelijke mogelijkheid van Herbalife kan uw leven ingrijpend veranderen.

Denk er eens over na… verdient u op dit moment wat u waard bent?
Leidt u het leven dat u wilt leiden?
Gaan uw zaken vooruit?

 

Kijk eens wat we onze Distributeurs teruggeven!
Het is zo opgezet dat het maximaal loon naar werken oplevert en vanaf het eerste begin inkomsten kan genereren. U hoeft dus nooit achterom te kijken!

 

Nu begrijpt u waarom het zo goed is om Herbalife Onafhankelijk Distributeur te worden.

 

De kans om vanuit huis te werken.

Vrije keus – fulltime of part time …dat maakt u zelf uit!

 

 
Naar boven

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Copyright 2006 / 2017 Gezondmooienfit.nl    All Rights Reserved.